MasterChef – Silver Award: Μεγάλος νικητής ο Μανώλης Σαρρής!

MasterChef

Ο Μανώλης Σαρρής κατάφερε να κερδίσει στον τελικό τους Πάνο Τόγια και Χρήστο Μπάρκα.

Ο Μανώλης Σαρρής με τον Σελίμ Σελτζούκ και ο Χρήστος Μπάρκας με τον Αργύρη Αγλαμίση, ήταν τα δύο ζευγάρια που πέρασαν δια πηρός και σιδήρου στην κουζίνα του MasterChef και κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, να συνδυάσουν τις μαγειρικές τους διαφορετικότητες και να αποτυπώσουν στα πιάτα τους το ιδανικό γευστικό αποτέλεσμα.

Στην τελευταία μέρα του Silver Award εκείνοι που έχασαν την ευκαιρία να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν μια και μόνο θέση, που απέμενε για τον τελικό. Με έμπνευση, χαμόγελα και αισιοδοξία μπήκαν όλοι ξανά στον μαγειρικό στίβο.

Για μια ακόμα φορά ήταν δύσκολη η θέση των Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη. Τα πιάτα, γεμάτα νοστιμιά μπροστά τους, έπρεπε να κριθούν στην λεπτομέρεια για να καταλήξουν στην τελική τριάδα ζευγαριών. Νικητές αναδείχθηκαν οι Πάνος Τόγιας και Σάββας Ληχανίδης, οι οποίοι πέρασαν στον τελικό.

Και ο τελικός ξεκίνησε! Ο ρόλος των παλιών ήταν να εμψυχώνουν, προκειμένου οι νέοι να βγάλουν ένα πιάτο τόσο πολυσύνθετο όσο και οι τρεις κριτές του διαγωνισμού.

MasterChef

Οι Μανώλης Σαρρής, Χρήστος Μπάρκας και Πάνος Τόγιας μαγείρεψαν χωρίς να έχουν δίπλα τους μέντορές τους, οι οποίοι είχαν ανέβει επίσης στον εξώστη. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ήταν δημιουργία και των τριών σεφ, οι οποίοι ανέβασαν ψηλά τον πήχη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μανώλης Σαρρής: 27/30 (9-9-9)

Χρήστος Μπάρκας: 22/30 (8-7-7)

Πάνος Τόγιας: 23/30 (8-8-7)

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!