MasterChef: «Σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ»

MasterChef

MasterChef: "Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση".

Επιστροφή υπήρξε απόψε στο MasterChef, αφού ο Αλέξανδρος δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στον μαγειρικό διαγωνισμό. Πέρυσι ο παίκτης κατάφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp και φέτος θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω. Ο Αλέξανδρος μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτηση που είχε από ναρκωτικές ουσίες και το πως κατάφερε να απεξαρτηθεί.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Μάλιστα κάποια στιγμή απέτυχα κι υποτροπίασα κι από το 2018 που είμαι καθαρός με την βοήθεια του ΚΕΘΕΑ, νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ.

Ήμουν βαθιά στην χρήση και θυμάμαι ότι γινόταν η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς από την πυρκαγιά καμένα και θυμάμαι ότι τότε έβαλα τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος στο MasterChef.