MasterChef – Σέβα: «Δεν με θεωρούσαν καλή μαγείρισσα, έπεσα από τα σύννεφα με τα σχόλια»

MasterChef

"Ήταν ξεκάθαρα στρατηγική αυτό που έκανε ο Δημήτρης", σχολιάζει η Σέβα για την αποχώρησή της από το MasterChef.

Η Σέβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef 2023 το βράδυ της Παρασκευής εν μέσω έντονων σχολίων. Η 27χρονη μαγείρισσα από τη Ρόδο μίλησε στο Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη δική της αποχώρηση.

«Εγώ δεν είχα θέμα με κανέναν μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας και ακούγοντας όλα αυτά τα σχόλια από τη Στέλλα και τον Μότο-Μότο, έχω πέσει από τα σύννεφα. Ποτέ δεν είχα κακή αντιμετώπιση στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά η Σέβα για τη συμμετοχή της στο MasterChef.

«Δεν μπορούσα να αποδώσω στο 100%, όταν στις ομαδικές δοκιμασίες υπήρχαν οι αρχηγοί και οι υπαρχηγοί. Θεωρώ ότι τα παιδιά είχαν πιο δυνατές ιδέες, επομένως έκανα πάντα ένα βήμα πίσω. Με αυτά που ακούω και βλέπω τώρα, θα μπορούσα να είχα βγει λίγο πιο μπροστά», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Αυτά που είπε ο Πορφύρης, τώρα που βγήκα και είδα κι εγώ κάποια πράγματα, θεωρώ ότι εν μέρει ισχύουν. Πολλά άτομα δεν με θεωρούσαν καλή μαγείρισσα. Εγώ ό,τι ήμουν μπροστά στην κάμερα και μέσα στο σπίτι, έτσι είμαι και σαν άνθρωπος», δήλωσε η Σέβα και σημειώνει: «Ήταν ξεκάθαρα στρατηγική αυτό που έκανε ο Δημήτρης. Θα μπορούσε να πάρει τον φίλο του τον Νικήτα».