MasterChef – Σάστισε ο Γιώργος Πορφύρης με όσα είδε εκτός παιχνιδιού: «Δεν περίμενα ποτέ τέτοιες βρισιές»

MasterChef

Αποσβολωμένος ο Γιώργος Πορφύρης στο MasterChef με τα σχόλια που είδε βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Επέστρεψε στο MasterChef 2023 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Ο Γιώργος Πορφύρης, ο πρώτος «εισβολέας» του φετινού τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής από το 1o MasterChef, ήταν κάπως… ξενερωμένος με όσα του «έσουραν» οι συμπαίκτες του όσο καιρό ήταν στο παιχνίδι.

«Νιώθω λίγο αμήχανα… Βγαίνοντας από το παιχνίδι είδα αρκετά πράγματα, είδα πολλές άσχημες εκφράσεις, πολύ ακραίες συμπεριφορές που μου φαίνονται τελείως unfair play. Ήξερα προφανώς ότι αρκετά άτομα δε με συμπαθούν… δεν περίμενα ποτέ τέτοιες εκφράσεις, βρισιές, συμπεριφορές. Αν τον χρόνο που κατανάλωσαν να με βρίζουν τον είχαν χρησιμοποιήσει για τον διαγωνισμό, θα κέρδιζαν σίγουρα!», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Πορφύρης στην κάμερα του MasterChef.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαρία Μπέη είπε στον Γιώργο το πόσο της έλειψε. «Από τότε που έφυγες τα περνάω χάλια, έφυγε το άλλο μου μισό!», του είπε. «Γιατί περνάγαμε ποτέ καλά», της απάντησε γελώντας. «Όταν θα βγεις θα καταλάβεις», είπε στην Μπέη όλο νόημα.

«Προκάλεσα τόσο πολύ με τη συμπεριφορά μου;», πρόσθεσε στην κάμερα για τα όσα άκουσε από τους συμπαίκτες του. «Με τον Μότο έπεσα από τα σύννεφα που έβγαζε τόση κακία. Δεν το πίστευα ότι ένα παιδί μπορεί τόσο πολύ να μιλήσει άσχημα για έναν άνθρωπο που δεν ξέρει… Και για την Πωλίνα, καλά τη Στέλλα, τον Άγγελο… ο Θοδωρής γιατί με έκραζε;», είπε γελώντας ο Πορφύρης στο MasterChef.