MasterChef: Προβληματισμένη η Στέλλα – «Στα αρ… μου και η ασυλία, στα αρ… μου όλα βασικά»

MasterChef

"Όλο αυτό δημιούργησε ένα πρόβλημα". ομολόγησε η παίκτρια του MasterChef.

Μια ακόμα ομαδική δοκιμασία έλαβε χώρα στο MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής, με την κόκκινη ομάδα να ανταγωνίζεται την μπλε για την πολυπόθητη νίκη. Τα ξίφη, για ακόμα μια φορά,  βγήκαν ανάμεσα στις δυο ομάδες και οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα και μεταξύ παικτών της ίδιας ομάδας του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της νέας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, η Στέλλα Κάτσε δεν δίστασε πειράζει επανειλημμένως τον καλό της φίλο και συμπαίκτη στην κόκκινη ομάδα, Αλέξανδρο Αντωνελάκη. «Πάντα κύριος ο Αλέξανδρος! Βρε συ, πριν σε γνωρίσω, νόμιζα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή τη ζωή» του φώναξε, μεταξύ άλλων, με χαμόγελο.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η παίκτρια θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για την προηγούμενη ασυλία και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα για γεγονός ότι εγώ απογοητεύτηκα για τον Αλέξανδρο. Ο λόγος όμως που απογοητεύτηκα δεν ήταν γιατί δεν μου έδωσε εμένα την ασυλία. Αντέδρασα και απογοητεύτηκα ουσιαστικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα μάχεται σε κάτι που είναι αντίθετο και σε κάτι που αδικεί τον άλλον. Όλο αυτό όμως δημιούργησε ένα πρόβλημα».

«Ότι εγώ ήθελα να μου δοθεί η ασυλία. Στα αρχ… μου και η ασυλία, στα αρχ… μου όλα βασικά! Το θέμα μου είναι τη σχέση έχω εγώ με τον Αλέξανδρο και τι έχω εκλάβει από αυτόν τόσο καιρό» διευκρίνησε, εν συνεχεία, η Στέλλα Κάτσε στις δηλώσεις της.