MasterChef: Πρώτη εξωτερική δοκιμασία για φέτος, η Μαρία ορίζει τις αλλαγές στις ομάδες

MasterChef

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Η Ηρώ Περουλάκη, ήταν εκείνη που αποχώρησε, στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης αυτής της εβδομάδας. Οι 17 πλέον, διαγωνιζόμενοι του MasterChef, ετοιμάζονται για την 4η εξωτερική ομαδική δοκιμασία, που ωστόσο θα είναι η πρώτη εξωτερική. Με λίγο ήλιο, υπέροχη θάλασσα, μαγευτική θέα αλλά και αρκετό κρύο, φιλοξενούμενοι στο Grecotel Cape Sounio, απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα.

Η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα ορίσει τις αλλαγές στις δύο ομάδες.

Καλεσμένοι των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, είναι ο Αστέριος Κουστούδης, executive chef  του ξενοδοχείου Grande Bretagne και ο Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace. Οι δύο διακεκριμένοι chef, φέρνουν στη θεματική εβδομάδα την οπτική της σύγχρονης εποχής, παρουσιάζοντας  το γαστριμαργικό τους έργο στη σκιά του άγρυπνου φρουρού του ελληνικού πνεύματος. Τον ναό του Ποσειδώνα.