MasterChef: Πως σχολίασε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ο Χρήστος Γλωσσίδης; Τι είπε για τον Τιμολέοντα;

Χρήστος Γλωσσίδης

Ο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού Χρήστος Γλωσσίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάδειξη του νικητή του MasterChef Τιμολέοντα Διαμαντή.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο του Έλληνα MasterChef αλλά έχασε από την τελική δοκιμασία, αφού ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε με ένα βαθμό διαφορά τον μαγειρικό διαγωνισμό. Πώς σχολίασε το αποτέλεσμα του MasterChef;

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι αρκετά χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Εντάξει οκ, χάσαμε. Ένας από τους δυο μας θα έχανε. Είναι απόλυτα λογικό. Χάρηκα για τον Τιμολέοντα γιατί πραγματικά το ήθελε. Ο ένας πόντος, η διαφορά μας με τον Τιμολέοντα δείχνει ότι δεν ήταν ότι δεν είχα κάτι παραπάνω εγώ ή ο Τιμολέων. Ήταν η στιγμή. Σίγουρα, αν είχα λίγο λιγότερο άγχος θα πήγαιναν τα πράγματα καλύτερα. Δεν θα άλλαζα κάτι, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι», είπε ο Χρήστος Γλωσσίδης Στη Φωλιά των Κου Κου με ανάμεικτα συναισθήματα για την έκβαση του διαγωνισμού. Στην συνέχεια η μητέρα του δήλωσε υπερήφανη για την πορεία του γιου της, ενώ ο Δημήτρης Τσίκιλης δήλωσε πως επειδή αγαπάει αυτό που κάνει είναι έτσι κι αλλιώς νικητής και θα πετύχει σίγουρα στη ζωή του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!