MasterChef: Ποιος θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο;

MasterChef

Το πολύπλοκο μενού, οι πολυσύνθετες παρασκευές και το υψηλό γαστρονομικό αποτέλεσμα θα επικρατήσει.

Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη ίσως να εφησύχασε τους δύο φιναλίστ Μανώλη και Σπυριδούλα, όχι όμως για πολύ καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού, είναι εδώ.

Οι δυο τους λοιπόν καλούνται σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef, ολοκληρωμένο μενού degustation, αποτελούμενο από 6 διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν τη διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, που βρίσκεται γεμάτος με όλους τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένας άντρας και μια γυναίκα, για πρώτη φορά σε τελικό του ελληνικού MasterChef!

Το πολύπλοκο μενού, οι πολυσύνθετες παρασκευές και το υψηλό γαστρονομικό αποτέλεσμα θα επικρατήσει. Άραγε καταφέρνουν να νικήσουν τους προσωπικούς τους μαγειρικούς δαίμονες ;

Το σίγουρο είναι πως η 2η δοκιμασία του τελικού θα δείξει με διαφορά ποιος θα κάνει άλλο ένα μικρό βήμα πιο κοντά στον τίτλο και στο έπαθλο των 50.000 ευρώ του φετινού MasterChef!

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!