MasterChef: Ποιοι θα διεκδικήσουν εκ νέου την παραμονή τους στο διαγωνισμό;

MasterChef

MasterChef, σήμερα στις 21:00 στο Star.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη από το MasterChef, την προηγούμενη εβδομάδα, δημιούργησε ένα κενό και απόψε (Δευτέρα 13/2) οι διαγωνιζόμενοι θα μάθουν  πώς αυτό θα αναπληρωθεί.

Για τους επίλεκτους μάγειρες του MasterChef 2023, που συνεχίζουν να διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, η εβδομάδα ξεκινά με δοκιμασία Mystery Box και για άλλη μια φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, βάζουν «δύσκολα» στους διαγωνιζόμενους.

Οι επίδοξοι MasterChefs έρχονται «αντιμέτωποι» όχι με ένα, αλλά με τρία κουτιά, ένα λευκό, ένα μαύρο και ένα κόκκινο, που κρύβουν τα υλικά που προτιμούν περισσότερο οι τρεις chef κριτές στα εστιατόρια τους.

Η Μαρία Ματσούκαρου, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην Ομαδική Δοκιμασία της προηγούμενης εβδομάδας, έχει στη διάθεσή της τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και οι αποφάσεις της μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το αποτέλεσμα. Ποιοι θα μπουν στο στόχαστρο της και ποιους θα ευνοήσει;

Εκείνος ή εκείνη με την καλύτερη προσπάθεια της ημέρας κερδίζει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην επερχόμενη Ομαδική Δοκιμασία, χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ και όχι μόνο.  Αυτή τη φορά, το πιάτο που θα ξεχωρίσει σε αυτή τη δοκιμασία, κερδίζει και μια θέση στο εστιατόριο του κριτή, που αντιστοιχεί το κουτί με το οποίο μαγείρεψε ο νικητής και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να χάσει αυτή την ευκαιρία!

Η κουζίνα του MasterChef 2023 παίρνει «φωτιά» καθώς όλοι θέλουν να εντυπωσιάσουν τους τρεις chef κριτές με τα πιάτα τους και κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να πρέπει να υπερασπιστεί τη θέση του στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης. Ωστόσο, τα πιάτα που παρουσιάζουν αρκετοί διαγωνιζόμενοι δε φαίνεται να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τα μαγειρικά κριτήρια των τριών chef κριτών.

Ποιος ή ποια θα διαπρέψει σε αυτή τη δοκιμασία και ποιοι θα κληθούν να διεκδικήσουν εκ νέου την παραμονή τους στο διαγωνισμό;