MasterChef: Πήρε σβάρνα το πιάτο και γκρέμισε τη γαρίδα μες στη φούρια του

MasterChef

Επικό, από λάθος ή εσκεμμένα, ατύχημα στο MasterChef!

Χωρισμένοι στα… τρία κλήθηκαν να αναμετρηθούν οι παίκτες του MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Και αυτό μιας και πέραν των συνηθισμένων δύο ομάδων, μπλε και κόκκινης, ήρθε να προστεθεί σε αυτές και η πράσινη!

Όταν όμως ήρθε η ώρα της γαρίδας, η ταχύτητα και η πίεση έμελλε να προκαλέσουν ένα ατύχημα στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής. Ειδικότερα, στη μάχη ρίχτηκαν ο Νίκος  από τους πράσινους, ο Βαγγέλης από τους κόκκινους και ο Κωνσταντίνος από τους μπλε.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, όμως, οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef έτρεχαν πανικόβλητοι να προλάβουν. Ο Νίκος Τράκας άφησε πρώτος το πιάτο του μπροστά στους κριτές. Καθώς επέστρεφε στον πάγκο του, ωστόσο, πήρε από τη βιασύνη του σβάρνα το πιάτο του Βαγγέλη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω μια γαρίδα του!

«Ήδη έχω κάποια αστοχία κυρίως στις μελιτζάνες. Έχουμε και την αστοχία ότι μου λείπει κάτι. Δεν μπορώ να τα βάλω με τον Νίκο σε καμία περίπτωση. Έπρεπε πρώτα να προσέξω εγώ κι έπειτα ο Νίκος. Δικό μου είναι το πιάτο. Δική μου και η ευθύνη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέληςμιλώντας στην κάμερα του MasterChef.