MasterChef – «Πετσόκοψε» τον συμπαίκτη του: «Έβαλε τρικλοποδιά με δύο πόδια στον εαυτό του, πού πας ρε»;

MasterChef

MasterChef: Ο Άνχελ προκαλεί σε μονομαχία τον Νίκο για την αρχηγία των γκρι

Μια ενδιαφέρουσα αλλά απαιτητική εβδομάδα ξεκίνησε για τους 17 επίδοξους MasterChef με θέμα τη θάλασσα. Γκρι και μπορντό μπριγάδα θα μαγειρέψουν με θαλασσινά υλικά που θα βρουν μέσα στο Mystery Box. Πριν την έναρξη της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν κάτι που προκάλεσε ανατριχίλια στους διαγωνιζόμενους.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία, που του εξασφαλίζει ασυλία μέχρι τους «12». Στην περίπτωση όμως που ηττήθει βγαίνει αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Υπάρχει κάποιος που θέλει τη θέση του αρχηγού;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Άνχελ να σηκώνει το χέρι του και να προκαλεί σε αναμέτρηση τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη.

Ο Νίκος συνεχάρη τον αντιπαλό του για το θάρρος του και δήλωσε πως «θα μιλήσουν τα μαχαίρια». Ο Κώστας από την άλλη βρήκε παράτολμη την απόφασή του κι εξήγησε: «Έβαλε τρικλοποδιά με δύο πόδια στον εαυτό του. Σε περίπτωση που χάσει βγαίνει υποψήφιος και σε περίπτωση που έρθει στους γκρι «hello ο Κώστας είναι εδώ πέρα θέλει καιρό να γίνει αρχηγός. Πού πας ρε;».

Για να υπάρξει αριθμητική ισορροπία στα δύο μαγερικά στρατόπεδα, ο Γιάννης Κούρτογλου ως αρχηγός της νικήτριας μπριγάδας στην περασμένη ομαδική δοκιμασία, επέλεξε να μη μαγειρέψει ο Λευτέρης, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ίδιου και του Χρήστου που τον κατηγόρησαν πως δεν τηρεί το fair play.