MasterChef: Πανικός με την ανακοίνωση, δημιουργήθηκαν νέες ομάδες

MasterChef

MasterChef - Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά, έκανε τους μάγειρες να "παγώσουν".

Οι ανατροπές στο MasterChef συνεχίζονται καθώς απόψε άλλαξαν, όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Για την έκτη ομαδική δοκιμασία ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τους 13 εναπομείναντες μάγειρες να βγάλουν τις ποδιές τους κι όλοι τους σάστισαν με αυτό που επρόκειτο να συμβεί.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, έχοντας κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία την κάρτα ασυλίας, είχε στα χέρια του τρία σημαντικά πλεονεκτήματα που θα καθορίσουν πολλά: Πρώτον δεν θα μαγείρευε ο ίδιος, δεύτερον θα δημιουργούσε τέσσερις ομάδες από τρεις παίκτες και τέλος θα όριζε το βασικό συστατικό που θα μαγείρευε η κάθε ομάδα. Η κόκκινη ομάδα αποτελείται από τον Γιάννης Αυλωνίτη, τον Στέφανο Χίλα και την Μαρία Λαζαρίδου, η μπλε ομάδα από τον Παύλο Χάπιλλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι, η κίτρινη ομάδα από τον Νίκο Σκορδάκη, την Μαργαρίτα Νικολαϊδη και Τζιοβάνι Σκαράτζι και η πράσινη από την Ανούς Χεριμιάν, την Λία Μακροστεργίου και τον Διονύση Σαρακίνη.

Φυσικά για τις επιλογές του Παναγιώτη δεν έλειψαν κι οι αντιδράσεις καθώς πολλοί δεν συμφώνησαν με τις «δικαιολογίες» τους.