MasterChef: «Πάγωσαν» με την απόφασή του – «Έχω πάθει σοκ τώρα»

MasterChef

MasterChef: Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε απίστευτη κ...τούμπα.

Ηττημένη της χθεσινής δοκιμασίας στο MasterChef ήταν η Μπλε ομάδα κι οι εντάσεις δεν έλειψαν ανάμεσα στα μέλη της.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ως αρχηγός της εβδομάδας, είχε στα χέρια του δύο πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία αποχώρησης και θα έπρεπε τόσο να δώσει την ασυλία σε κάποιον παίκτη όσο και να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Για υποψήφιο επέλεξε τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη καθώς είχε μεγάλη ευθύνη για το ψάρι που δεν πέτυχε. Ωστόσο η απόφασή του για την ασυλία «πάγωσε» τους πάντες γιατί ενώ είχε αναφέρει πως θα τη δώσει στον Γιάννο, που τον πήρε από την Κόκκινη ομάδα και για να τον προστατέψει, ο ίδιος επέλεξε να την κρατήσει για αυτόν.

Τα βλέμματα των συμπαικτών του τα μαρτυρούσαν όλα και κάποια σχόλια που ακούστηκαν ήταν: «Π..α πρέπει να πω κάτι για να μη μαγειρέψω», «Ήταν σαν να βυθιζόμαστε σε ένα πλοίο κι ο καπετάνιος να παίρνει πρώτος τη βάρκα για να φύγει», «έχω πάθει σοκ τώρα», «δεν περίμενα κάτι περισσότερο, το χάρηκα για να καταλάβουν ποιος είναι ο Μήτσος».

Ο Δημήτρης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θέλει να παίξει και στρατηγικά και να δει πως θα κινηθούν οι συμπαίκτες του στη ψηφοφρία για την αποχώρηση.