MasterChef: Οι πολλές αστοχίες έκριναν το αποτέλεσμα και έδειξαν την πόρτα της εξόδου

MasterChef

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef και έβγαλε με βαριά καρδιά την μαύρη ποδιά;

Ύστερα από μια καθ’ όλα πλήρη μαγειρική εβδομάδα, στον τάκο του MasterChef βρέθηκαν τέσσερις παίκτες το βράδυ της Παρασκευής όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο στο STAR. Ο λόγος για τον Νικόλα Καραμπούλη, τη Βιβή Ζησιμοπούλου, τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και τον Αλέξανδρο Λούπο.

Δηλαδή τρία μέλη από την γκρι μπριγάδα και μόλις ένα μέλος από την μπορντό μπριγάδα κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή στο MasterChef. Από την ψυχοφθόρα δοκιμασία αποχώρησης κατόρθωσε να απαλλαγεί νωρίς, όταν κέρδισε στην τελική δοκιμασία, ο Λευτέρης που ανέβηκε στον εξώστη για να παρακολουθήσει σαν θεατής τη μονομαχία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Για έναν λοιπόν παίκτη του MasterChef έμελλε να είναι αυτή η χρονική στιγμή που το ταξίδι στο όνειρο θα λάμβανε τέλος, θα αποχωριζόταν την μαύρη ποδιά και θα επέστρεφε στο σπίτι του. Οι τρεις σεφ και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής δοκιμάσαν όλες τις προσπάθειες στο πιάτο αντιγραφής και πήραν, με σχετική ευκολία, τις αποφάσεις τους.

Την υψηλότερη βαθμολογία από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση συγκέντρωσε ο Αλέξανδρος ενώ την χαμηλότερη ο Νικόλας που συγκέντρωσε μόλις 21 βαθμούς.

Έτσι, ο νεαρός παίκτης της γκρι μπριγάδας αποτελεί παρελθόν πια για το MasterChef με τον Πάνο Ιωαννίδη να του συστήνει να αρχίσει να βάζει στο εξής τα πράγματα σε μια σειρά εν όψει μιας συνταγής και μια ευρύτερης νέας δοκιμασίας στις κουζίνες. «Σίγουρα νιώθω γεμάτος, αν και φεύγω νωρίς. Από την πρώτη στιγμή για μένα είναι σουρεάλ να βρίσκομαι εδώ, να σας βλέπω και να είμαι μέρος όλους αυτού» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας απευθυνόμενος στους τρεις κριτές.