MasterChef: Οι μπριγάδες θα σχηματιστούν από την αρχή

MasterChef

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Η Χριστίνα Χριστοφή ήταν η νικήτρια της Silver Week στο MasterChef και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ, αλλά και μια πολύτιμη ασυλία, που την οδηγεί απευθείας στην τελική 9αδα του MasterChef 2024!

Απόψε, Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, οι δέκα διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν  δυναμικά στον μαγειρικό μαραθώνιο του φετινού διαγωνισμού, κάνοντας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς τον μεγάλο στόχο: την κατάκτηση του τροπαίου, του τίτλου και του επάθλου των 100.000 ευρώ σε μετρητά και εξοπλισμό!

Οι μπριγάδες θα σχηματιστούν από την αρχή και μένει να δούμε αν οι δέκα παίκτες θέλουν να τις ανανεώσουν ή να κρατήσουν, σε μεγάλο βαθμό, τις ίδιες συνθέσεις. Απόψε θα είναι και η τελευταία φορά που θα σχηματιστούν οι μπριγάδες, αφού θα παραμείνουν ίδιες μέχρι το τέλος τους διαγωνισμού.

Εξίσου σημαντική απόφαση θα είναι και η επιλογή των αρχηγών, με τη μόνη διαφορά πως από δω και στο εξής οι δυο αρχηγοί δεν θα έχουν ασυλία, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Έχουν εξουσία και ευθύνη για όλες τις αποφάσεις, αλλά είναι εκτεθειμένοι σε κάθε ψηφοφορία. Οι αρχηγοί θα αλλάξουν μόνο αν παραιτηθούν ή αν καθαιρεθούν από την μπριγάδα τους.

Ακόμα ένα απαιτητικό Mystery Box με νηστήσιμα υλικά περιμένει τις δυο μπριγάδες, με τα ζευγάρια των μονομαχιών να τα δίνουν όλα για τη νίκη!  Κάθε πόντος και κάθε νίκη είναι μονόδρομος, από εδώ και πέρα, για όλους τους διαγωνιζομένους. Κάθε λάθος θα στοιχίζει ακριβά. Κάθε νίκη, όμως, θα τους φέρνει όλο και πιο κοντά προς τον τελικό στόχο!

Ποια μπριγάδα, στο τέλος της βραδιάς, θα αποφύγει την επίπονη διαδικασία της ψηφοφορίας και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;