MasterChef: Οι κριτές άνοιξαν την αυλαία του διαγωνισμού κι ανακοίνωσαν τον νέο κανόνα

MasterChef

Όσα ανέφεραν οι κριτές στην έναρξη του διαγωνισμού.

Το MasterChef επέστρεψε απόψε στο Star για την έκτη σεζόν κι οι μαγειρικές δοκιμασίες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα είναι ανατρεπτικές.

Οι τρεις κριτές καλωσόρισαν τους μάγειρες στον διαγωνισμό κι έκαναν σαφές το τι στοιχεία αναζητούν από τον νέο Έλληνα MasterChef. «Καλωσήρθατε στο MasterChef. Οι φούρνοι και τα μάτια του διαγωνισμού έχουν ανάψει για τα καλά. Ανάμεσα σας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει από παντού και τους ενώνει η αγάπη και το πάθος για την γεύση. Έχουμε πάρει και φέτος όλα τα μέτρα ασφαλείας για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους περισσότερους γίνεται να διεκδικήσουν το τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πέρυσι δεν καταφέραμε να κάνουμε οντισιόν. Πίσω σας περιμένουν οι κουζίνες» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος στην συνέχεια εξήγησε τους κανόνες που ισχύουν για να περάσει κάποιος στην επόμενη φάση.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τον νέο κανόνα στους μάγειρες του διαγωνισμού και ξέσπασαν χειροκροτήματα: «Τρεις από εσάς που θα μας αποδείξετε με την προσπάθειά σας ότι έχετε έρθει για την υπέρβαση, δεν θα χρειαστεί να αποδείξετε τίποτα άλλο. Το Golden Pit είναι το εισιτήριό σας απευθείας για το σπίτι του MasterChef. Έχουμε από ένα κι οι τρεις μας και θα το κερδίσει αυτός που το θέλει και το αξίζει περισσότερο»