MasterChef: Οι αποφάσεις του Σταμάτη Κωβαίου ξάφνιασαν τους πάντες!

Σταμάτης Κωβαίος

Δείτε τι έγινε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ομαδικής δοκιμασίας.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία για μια έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Αντίθετα, οι μπλε ήταν οι ηττημένοι και έπρεπε να πάρουν μέρος, αρχικά, στη δοκιμασία ασυλίας. Ο Σταμάτης Κωβαίος, ως αρχηγός, έπρεπε να επιλέξει ή να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο.

Αρχικά αποφάσισε να υποδείξει τον εαυτό του ως τον πρώτο υποψήφιο, ωστόσο, οι συμπαίκτες του ξαφνιάστηκαν με αυτή την απόφαση και προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη. Ο Σταμάτης, τελικά, αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Παντελή Βούρο, με την προϋπόθεση, όμως, να τον ψηφίσουν όλοι για να βγει στον… τάκο.

Στη συνέχεια, οι μπλε πήραν μέρος στην δοκιμασία ασυλίας. Στο πρώτο μέρος, οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν όσα περισσότερα ψάρια μπορούσαν, προκειμένου να περάσουν στην δεύτερη φάση.

Ο Σταμάτης, όμως, αποφάσισε, ουσιαστικά, να μην πάρει μέρος στη δοκιμασία και γι’ αυτό σημείωσε απλά μόνο δύο ψάρια και σταμάτησε, καθώς ήθελε να χάσει.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!