MasterChef: Ο θρίαμβος και η πικρή γεύση της αποτυχίας

MasterChef

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Αγαπημένο χαρακτηριστικό των τριών chef κριτών του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου,  είναι να κάνουν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους! O Παύλος Χάππιλος κατάφερε να κερδίσει το Mystery Box, με τα καλύτερα πιάτα, που έχει δημιουργήσει έως τώρα σύμφωνα με τους κριτές και έχει στη διάθεσή του ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία.

Το εξαιρετικά απαιτητικό ζητούμενο κάνει κάποιους να αγχωθούν αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή της σημερινής μαγειρικής περιπέτειας, που πρόκειται να ζήσουν. Η συνέχεια στο τριπλό ζητούμενο του Τεστ Δημιουργικότητας, με ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό, κάνει πολλούς να ξαφνιαστούν.

Οι υποψήφιοι καλούνται να πάρουν μια ριψοκίνδυνη απόφαση, σε πέντε μόλις λεπτά. Τόσο ριψοκίνδυνη, που μπορεί να τους στοιχίσει ακόμα και την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Όσοι όμως βρίσκονται στο ανατρεπτικό MasterChef 5 χρειάζεται να έχουν διάθεση, ψυχή και μαγειρικό θάρρος,  όλα τα άλλα θα συμβούν αβίαστα μέσα στα πιάτα τους.

Καλεσμένος των κριτών, για τη δοκιμή των προσπαθειών της δεκάδας του διαγωνισμού, ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ένας από τους αγαπημένους chef των κριτών. Η μέρα θα κλείσει με έναν θρίαμβο αλλά και με την πικρή γεύση της αποτυχίας.