MasterChef: «Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν με μπορεί και δεν με αντέχει»

MasterChef

"Θα με καλέσει στο σπίτι και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω" παραδέχθηκε παίκτης του MasterChef.

Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef κλήθηκαν να αναμετρηθούν οι έξι φιναλίστ στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Πριν όμως ριχθούν στη μάχη, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε κάποιες γρήγορες ερωτήσεις από τους σεφ και τον καλεσμένο τους, Νεκτάριο Φιλιππόπουλο.

«Αγαπημένο μανιτάρι, Πορφύρη;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς για να ξεκινήσει να αποκρίνεται ο νεαρός διαγωνιζόμενος ως εξής. «Σεφ, από όλα αυτά, πέρα από τα μανιτάρια, μου αρέσει πάρα πολύ ο μάραθος. Έχω τρέλα με τον μάραθο. Τις Ζοχές δεν τις έχω δουλέψει».

«Μία φορά να απαντήσεις, ρε Πορφύρη! Αγαπημένο μανιτάρι σε ρώτησα! Μία φορά… Ξεκινάει το μυθιστόρημα» σχολίασε ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef κάνοντας το πλατό να «λυθεί» στα γέλια. Έτσι, ο Γιώργος Πορφύρης βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με χιούμορ στη συνέχεια απευθείας στην κάμερα του μαγειρικού ριάλιτι.

«Το βλέπετε πια, δεν είμαι φαντασιόπληκτος που το λέω από την πρώτη μέρα. Ο Κοντιζάς δεν με μπορεί! Δεν με αντέχει! Θα με καλέσει στο σπίτι και θα μου ρίχνει αλάτι από πίσω για να σηκωθώ να φύγω. Ωραία, θα απαντάω πλέον με ένα ναι και ένα όχι και τελείωσε. «Ναι, όχι, είμαι καλά» και δεν ξαναμιλάω στην τελική. Δεν ξαναμιλάω στον Κοντιζά και δεν τρέχει τίποτα».