MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε και προκάλεσε αλαλαγμό – Η αντίδραση της Μαρίας Μπέη

MasterChef

MasterChef: Η άφιξη του Μπέλλου έφερε ταραχή.

Μία από τις πολυαναμενόμενες επιστροφές έλαβε απόψε χώρα στο MasterChef, καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος εμφανίστηκε για να διεκδικήσει ξανά μία θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα από την χθεσινό Τεστ Δημιουργικότητας υπήρξαν τρεις προσπάθειες που δεν ικανοποίησαν καθόλου τους τρεις chef κριτές: τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι παίκτες που είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες ήταν η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νικήτας Φιλιππάκης και η Γιώτα Λιοπετρίτη, οι οποίοι έπρεπε να ανταποκριθούν στην απαιτητική δοκιμασία της αποχώρησης. Οι τρεις κριτές υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 την καταξιωμένη καλεσμένη chef, Νόη Ιωαννίδου, η οποία ετοίμασε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους τρεις υποψήφιους.

Την χειρότερη προσπάθεια είχε η Μαρία, η οποία έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν νέο εισβολέα από προηγούμενους κύκλους του MasterChef, όπου επέστρεψε για να λάβει ξανά την ποδιά και να μπει στο σπίτι. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Μπέλλο. Στο άκουσμα της άφιξής του πολλοί απόρησαν, ενώ άλλοι χαμογέλασαν φανερά αμήχανα.

Η σύντροφός του, Μαρία Μπέη, δεν το πίστευε πως βρέθηκε κι ο ίδιος ξανά στο MasterChef και τσίριξε από την χαρά της: «Νομίζω ότι έχει μουδιάσει η αριστερή, η δεξιά μου μεριά. Έχω ξεχάσει και τα λόγια μου» Ο Κωνσταντίνος είπε: «Κοιτάω την Μπέη, κοιτώ και τον Ηλία που κοιτά ταπεινά και λέω εδώ πέρα θα γίνει μάχη.»

«Dejavu το περίμενα. Το μόνο κομμάτι που με απασχολεί με αυτούς τους δύο, είναι να μην ξεκινήσουν πάλι τα ίδια γιατί θα μου σπάσουν τα παπ…α. Δεν με απασχολούν, αλλά έχω έρθει να μαγειρέψω όχι για τα μου είπες σου είπα. Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ» σχολίασε καυστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.