MasterChef: «Με νευρίασε πάρα πολύ, έλεγε χαζά πράγματα και θα τις δώσω δυσκολίες»

MasterChef

"Είναι καλή κοπέλα αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω γιατί, χωρίς λόγο" ομολόγησε επίσης, αιχμηρά, για τη νέα παίκτρια του MasterChef!

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας με το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Με το καλησπέρα, μάλιστα, ο Παύλος και η Πωλίνα φαίνεται πως την ξεκινούν με πολύ άγριες διαθέσεις για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ειδικότερα, ο Παύλος Λούλης τόνισε χαρακτηριστικά πως «η Πωλίνα θα παίξει τον ρόλο της στρατηγικά με τους ανθρώπους που έχει δίπλα της, την Στέλλα και τον Αλέξανδρο, που λογικά μπορεί να της πουν και τίποτα. Εμένα δεν ξέρω αν θα με δυσκολέψει ή θα με ευνοήσει. Γενικά δεν είμαστε ούτε κρύο ούτε ζέστη».

«Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο στο σπίτι… Τον έπιασα και του είπα να πάμε να πάμε μια βόλτα στο σπίτι να πιούμε έναν καφέ γιατί ήθελα λίγο να του μιλήσω και να λήξει όλο αυτό το παραμυθάκι που γίνεται. Θεώρησε ότι δεν του κάνω πια. «Θεωρώ ότι με την άλλη την παρέα περνάω καλύτερα, γελάω και περνάω πιο ευχάριστα» μου είπε, εντάξει. «Στο λέω στα ίσια» μου είπε, «εντάξει, αφού μου το λες στα ίσια πάω πάσο» του απάντησα».

Με τη σειρά της, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η Πωλίνα Βετσίνοβα δήλωσε πως «σε έναν άνθρωπο, που είναι η Μαρία, θέλω να δώσω δυσκολίες γιατί με νευρίασε πάρα πολύ! Όταν είχαμε την δοκιμασία αποχώρησης με την Γιώτα, με νευρίασε πάρα πολύ από τον εξώστη γιατί έλεγε χαζά πράγματα και στο σπίτι έκανε κάτι για μένα. Δεν μιλάει με εμένα καλά, έκανε χαζές πλάκες που δεν μου αρέσουν αλλά μετά, όταν κατάλαβε ότι έχω κάποια πλεονεκτήματα, μου είπε «Πωλίνα, είναι πλάκα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε κλπ». Εντάξει, εγώ όμως τα θυμάμαι όλα».

«Δεν έχω θέμα με την καινούργια Μαρία, Λαζαρίδου νομίζω. Είναι καλή κοπέλα αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω γιατί, χωρίς λόγο. Δεν είμαι κακιά, δεν σκέφτομαι κάποια κακία για αυτήν αλλά νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε κάτι από αυτήν γιατί κάνει παρέα με όλους, μιλάει με όλους, είναι πολύ ευγενική, πολύ καλή κοπέλα αλλά… νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι έτσι, μετά μπορεί να δείξουν τα νύχια τους».