MasterChef: «Με κυνηγάει το αγγούρι του Μπέλλου»

MasterChef

MasterChef: "Θα ήθελα πραγματικά να φτιάξει η σχέση μου με το αγγούρι και τον Μπέλλο"

Συμβουλές για σεξουαλική διέγερση έδωσε ο Ηλίας Κιαζόλι μέσα από το MasterChef και κάπου εκεί θυμήθηκε ότι στο παρελθόν είχε συναγωνιστεί στον διαγωνισμό με τον Δημήτρη Μπέλλο και με βασικό υλικό το αγγούρι.

«Μου αρέσει πιο πολύ η υγιεινή ζωή τα τελευταία χρόνια, έχω καλύτερες αποδόσεις σε πολλά πράγματα στην ζωή μου. Όπως σεξουαλικά, είμαι σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι παλιά. Να τρώτε πρασινάδες κι υγιεινά γιατί θα δείτε μεγάλα και τρομερά αποτελέσματα στις σεξουαλικές δυνάμεις, στην ευεξία σας και σίγουρα βοηθούν πάρα πολύ διεγερτικά» είπε αρχικά ο Ηλίας στο MasterChef, δίνοντας «χρυσές» συμβουλές.

«Του Μπέλλου το αγαπημένο υλικό από αυτό το κουτί είναι το αγγούρι, όπως και το δικό μου. Είχαμε διαγωνιστεί κάποια στιγμή με τον Μπέλλο και τα αγγούρια του. Με κυνηγάει ακόμα το αγγούρι του Μπέλλου. Με έχει στοιχειώσει. Το έφαγα εγώ, όταν διαγωνιστήκαμε, αλλά δεν θέλω άλλο, βαρέθηκα. Θα ήθελα πραγματικά να φτιάξει η σχέση μου με το αγγούρι και τον Μπέλλο. Πρέπει να βρούμε μια καινούρια συνταγή να αξιοποιήσουμε το αγγούρι και να καταλάβει ο κόσμος ότι το αγγούρι είναι παρεξηγημένο» πρόσθεσε ο Ηλίας στο MasterChef.