MasterChef: Μαγειρική τραγωδία! Χαμός με την αποχώρηση!

MasterChef

Έφτιαξε το χειρότερο πιάτο που έχουμε δει μέχρι τώρα στο παιχνίδι, ώστε να είναι σίγουρος ότι θα τον διώξουν!

Μια εντελώς απρόσμενη εξέλιξη είχε το επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής. Ο Σταμάτης Κωβαίος παρέδωσε επίτηδες ένα πολύ κακό πιάτο και ήταν αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ μαζί του διαγωνίστηκαν η Σπυριδούλα και ο Πάνος. Ο ίδιος το δικαιολόγησε ως μια απόφαση που πήρε για να ξυπνήσει τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και για να «χτυπήσει» καμπανάκι στους παίκτες που κρύβονται πίσω από άλλου. Το επεισόδιο ήταν πολύ εκρηκτικό…

Αρχικά, ο Ζαχίρ μίλησε για το θέατρο που παίζουν κάποιοι συμπαίκτες του μπροστά στις κάμερες από τι μέρα που επέστρεψαν παλιοί παίκτες στο σπίτι. Ο Ζαχίρ απέδωσε αυτή τη συμπεριφορά στο γεγονός ότι έμαθαν την άποψη που έχει ο κόσμος γι’ αυτούς.

Στη συνέχεια συνέβη κάτι απρόσμενο. Η σκληρή, ειρωνική και γεμάτη αυτοπεποίθηση μέχρι σήμερα Σπυριδούλα ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της συνέντευξης. Αφορμή ήταν η απόφαση του Σταμάτη να επιλέξει τη Σπυριδούλα και τον Πάνο για τη δοκιμασία αποχώρησης. Η ίδια τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα ακόμα και αν οι τηλεθεατές την θεωρούν αντιπαθητική. Μάλιστα, τόνισε ότι όλοι θέλουν την πρωτιά, αλλά μόνο η ίδια το εκφράζει δημόσια.

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε και ο Σταμάτης αιφνιδίασε τους πάντες, όταν άρχισε να μαγειρεύει με μια ιδιαίτερη χαλαρότητα, να κάνει βασικά μαγειρικά λάθη και τελικά να παραδίδει ένα πιάτο πολύ κατώτερο των περιστάσεων. Οι κριτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, αλλά η απογοήτευσή τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν δοκίμασαν το πιάτο. Όλοι έφτυσαν τη μπουκιά που δοκίμασαν, κάνοντας λόγο για αηδία και μαγειρική τραγωδία!

Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων οι κριτές αρνήθηκαν να δώσουν βαθμό στο πιάτο του Σταμάτη και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να στείλει ένα μήνυμα στους καλούς μάγειρες του παιχνιδιού και στους κακούς που κρύβονται πίσω από τους άλλους.

Όταν έφτασαν τα νέα στο σπίτι, κάποιοι είχαν εντελώς διαφορετική άποψη. «Το έκανε για την πάρτη του!», δήλωσε ο Μανώλης. Οι τόνοι μεταξύ των συμμετεχόντων ανέβηκαν πολύ…

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef εδώ…