MasterChef: «Λύγισε» με τη συγκινητική του ιστορία – «Έτσι γεννήθηκα, έβαλα τα χέρια μου για να κρατηθώ στη ζωή»

MasterChef

Το ποίημα που έγραψε ο παίκτης του MasterChef αφιερωμένο στην κοπέλα του.

Τα δυνατά τους σε μία ακόμη δοκιμασία Mystery Box έβαλαν απόψε (4/3) οι 18 διαγωνιζόμενοι παίκτες του MasterChef. Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο νικητής της δοκιμασίας όχι μόνο θα κερδίσει 1.000 ευρώ αλλά θα έχει και επιπλέον προνόμια, μεταξύ των οποίων η αρχηγία και η δυνατότητα ορισμού του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης, ο οποίος διεκδικεί τη νίκη στην αποψινή δοκιμασία. Λίγο πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει το δικό του πιάτο, ο 34χρονος επίδοξος MasterChef εξομολογήθηκε μία προσωπική του ιστορία, η οποία τον έκανε να «λυγίσει» μπροστά στην κάμερα.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να βάζω δύσκολα στον εαυτό μου. Γεννήθηκα δύσκολα, μεγάλωσα δύσκολα, πορεύτηκα δύσκολα. Μου έχει αφιερώσει ο Γιάννης Γεωργίου μία φράση του ΛΕΞ, ότι γεννήθηκε τυλιγμένος με τον ομφάλιο λώρο, που είναι πραγματικότητα στη ζωή μου», περιγράφει ο 34χρονος παίκτης στο προσωπικό του cue.

«Ήμουν έτοιμος να «χαθώ» στη γέννα και βγήκα με τα χεράκια μου κρατημένα στον ομφάλιο λώρο. Οπότε και στη γέννα μαχόμουν», ανέφερε στη συνέχεια ο διαγωνιζόμενος του MasterChef, κάνοντας μία παύση λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης.

«Εγώ έτσι ήρθα στον κόσμο αλλά ήμουν τόσο δυνατός και εκεί, δεν καταλάβαινα. Έβαλα μόνο τα χέρια μου για να κρατηθώ στη ζωή. Οπότε αυτό κάνω και τώρα. Βάζω τα χέρια μου για να κρατηθώ στον διαγωνισμό», εξομολογείται δακρυσμένος ο Γιάννης.

Λίγη ώρα αργότερα το κλίμα άλλαξε και ο παίκτης του MasterChef θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ένα ποίημα που έγραψε στο σπίτι του διαγωνισμού και το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύντροφό του.

«Εγώ διαβάζω βιβλία κι αυτοί μου μιλούν για φαλλούς και αιδοία. Μου αρέσει το θέατρο, η ποίηση, η λογοτεχνία. Κρασάκια να πίνω με το κορίτσι μου απ’ άγνωστη μα γηγενή ποικιλία. […] Κρατήσου, κορίτσι μου, θα ‘ρθω οσονούπω […] Τα αστέρια κοιτάζω και σ’ έχω εδώ και σου αφιερώνω καρδιά και μυαλό. Μητέρα, πατέρα, σας αγαπώ και δεν παραλείπω τον αδελφό», απήγγειλε στην κάμερα του MasterChef ο 34χρονος διαγωνιζόμενος.

«Μπορεί να σας κούρασα και κλείνω εδώ, δεν το έχω συνεχίσει. Θα το συνεχίσω και όταν το τελειώσω, θα σας το ξαναπώ», είπε κλείνοντας ο Γιάννης.