MasterChef: «Λύγισε» η Μαρία Μπέη – «Είναι ο άνθρωπός μου, αν φύγει σήμερα θα φύγω κι εγώ μαζί του»

MasterChef

"Θα μου στοιχίσει πολύ αν δεν έρθει πίσω. Όταν μπήκε στο MasterChef, μου είπε: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά", ανέφερε η Μαρία Μπέη για τον σύντροφό της.

Μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής περιμένει απόψε τους διαγωνιζόμενους παίκτες του MasterChef. Η Μαρία Λαζαρίδου και η Δημήτρης Μπέλλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Μαρία Μπέη, που παρακολουθούσε τη δοκιμασία από τον εξώστη, ενθάρρυνε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας τον σύντροφό της, Δημήτρη, ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της προς το πρόσωπό του.

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν», σχολίασε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», τόνισε.

«Θα κλάψω τώρα… θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και γι’ αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», ανέφερε κλείνοντας η Μαρία Μπέη.