MasterChef – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου»

MasterChef

Η αποκάλυψη που έκανε ο κριτής του MasterChef για τον γιο του...

Στο δεύτερο σκέλος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef κλήθηκαν να αναμετρηθούν η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Εκεί όλοι οι παίκτες συνάντησαν, εκ νέου, τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Μάλιστα, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος της ομαδικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε κανονικά στη θέση του για την τελευταία δοκιμασία των έξι φιναλίστ που έλαβε χώρα στην Γκούρα Κορινθίας  Δεν ήταν, δε, λίγες οι φορές που είχε την ευκαιρία να συζητήσει on air σε πιο χαλαρό πλαίσιο με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.
Κατά τη διάρκεια της, καθισμένοι έξω από την εκκλησία του χωριού, οι τρεις σεφ και κριτές είχαν την ευκαιρία να πουν τα δικά τους και φυσικά να αστειευτούν, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολύ καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους. Εκεί ήρθε άλλωστε και η αποκάλυψη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως στις τελευταίες δοκιμασίες φτιάχνει ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ένα επιπλέον πιάτο για τον γιο του, τον μικρό Κίμωνα.

«Να πω ένα ευχαριστώ στον Αλέξανδρο που στις τελευταίες τρεις ομαδικές δοκιμασίες βάζει και ένα μικρό κατσαρολάκι και βράζει λαχανικά για τον Κίμωνα. Τα μπλεντάρει και μου τα στέλνει» εκμυστηρεύτηκε, με τρυφερότητα, ο σεφ και κριτής του MasterChef με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει πως «και ο Ηλίας το ‘κανε».

«Σεφ πού να το βάλω το φαγητό;» ρώτησε, στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον κριτή του MasterChef να αποκρίνεται με χιούμορ ως εξής. «Θα ξυπνήσεις το παιδί με τη γαϊδουροφωνάρα σου».