MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Λαζαρίδου – «Δεν έχω δείξει αυτό που μπορώ»

MasterChef

"Αισθάνομαι ότι μαγειρικά μπορώ να φτάσω πολύ πιο πέρα στο MasterChef" δήλωσε η Μαρία Λαζαρίδου.

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το MasterChef βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Λαζαρίδου η οποία παρουσίασε το λιγότερο καλό πιάτο αντιγραφής στην αρχική δοκιμασία και κλήθηκε να αναμετρηθεί με την εισβολέα» Μαρίνα Ντεμολλάι για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Έτσι, η γοητευτική παίκτρια του MasterChef έδωσε τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να μην επαναληφθεί η ιστορία – του MasterChef 5 – όταν και η Μαρίνα έκλεψε την παραμονή από την Μαρία. Μόλις η μαγειρική αναμέτρηση, λοιπόν, ολοκληρώθηκε, η Μαρία Λαζαρίδου δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Ειδικότερα, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, η παίκτρια εξομολογήθηκε πως «βλέποντας τα παιδιά να αποχωρούν από την κουζίνα αισθάνομαι ότι είναι πιθανό να μην τους δω σήμερα ξανά και ίσως είναι η τελευταία μου μέρα στον διαγωνισμό. Αυτό με λυπεί. Είναι πάρα πολύ νωρίς για μένα να αποχωρήσω. Σε καμία περίπτωση δεν έχω δείξει αυτό που μπορώ, δεν έχω κάνει όλα αυτά που θέλω, δεν έχω πει όλα αυτά που θέλω και δεν θέλω να φύγω σήμερα. Έχω ακόμα πολλά να δώσω».

«Είναι κρίμα να φύγω σήμερα. Αισθάνομαι ότι μαγειρικά μπορώ να φτάσω πολύ πιο πέρα σε αυτόν τον διαγωνισμό» πρόδωσε, με μάτια κλαμένα, η Μαρία Λαζαρίδου στο MasterChef της Πέμπτης στο STAR.