MasterChef: Ξέσπασε για τον Γιώργο Πορφύρη – «Είναι τέρμα χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης»

MasterChef

"Ξαφνικά ο Πορφύρης τους παίρνει όλους και τους πιπιλάει τα αυτιά και, επειδή δεν τους κόβει, δεν ακούνε" τόνισε η Στέλλα στο Masterchef.

Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το σπίτι του MasterChef με την Στέλλα Κατσέ να βρίσκεται πλέον απέναντι από την Μαρία Ματσούκαρου όπως παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Η παίκτρια του MasterChef, μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στα λεκτικά χτυπήματα προς την μελαχρινή συμπαίκτρια της μιας και τα πυρά, ενδεχομένως και περισσότερα, δεν γλίτωσε ο Γιώργος Πορφύρης. «Ο Πορφύρης έχει πρόβλημα μαζί μου πριν από την ομαδική γιατί του χαλάω τη ζαχαρένια και τους έχω πει άπειρες φορές να κάνουν ησυχία εδώ μέσα. Νομίζει ότι το σπίτι είναι δικό του, αυτός και τα τσουτσέκια του! Δεν με γουστάρει και δεν με γουστάρει γιατί βγάζω αντίδραση. Γιατί δεν είμαι σαν τα κορίτσια που τρέχουν από πίσω του για να νιώσουν μια δύναμη. Τη δύναμη την έχω μόνη μου, δεν εξαρτώμαι από κανέναν Πορφύρη και από κανένα άντρα γενικά για να νιώσω δυνατή. Παρόλα αυτά, χθες, έκανα την πρόταση στη Γιώτα με την οποία και μέχρι πρότινος μιλούσαμε κανονικά αλλά ήταν κρυμμένη και μου έλεγε πως δεν θέλει να ξεβολευτεί. Κάτσε, ρε φίλε, να ξεβολευτώ εγώ και εσείς όλοι δεν θέλετε να ξεβολευτείτε; Βήμα δεν πάω πίσω».

«Η Γιώτα είναι έρμαιο του Πορφύρη. Η Σέβα, η οποία δεν μιλάει ποτέ και είναι καλή με όλους, είναι μια νοικοκυρά που απλά βαρέθηκε στο σπίτι της και ήρθε εδώ για να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε. Άρα, λόγω αμορφωσιάς και όπως οι περισσότεροι είναι απαίδευτοι εδώ μέσα, φυσικά θα ακούσουν τον Πορφύρη θεωρώντας ότι είναι θεός ο οποίος είναι τέρμα χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης. Και στη Γιώτα έχει μιλήσει πολύ άσχημα. Όταν της λέει «είσαι ηλίθια» και η Γιώτα το ανέχεται, η ανοχή είναι κάτι χειρότερο. Το να είσαι σεξιστής είναι πολύ κακό για μένα, όμως οι γυναίκες που σιγοντάρουν την πατριαρχία και τον σεξισμό είναι ακόμα πιο έντονο και δεν το δέχομαι. Ξαφνικά ο Πορφύρης τους παίρνει όλους και τους πιπιλάει τα αυτιά και, επειδή δεν τους κόβει, δεν ακούνε».

Την άποψη της Στέλλας, δε, συμμερίστηκε πλήρως και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ο οποίος εκφράστηκε με αντίστοιχα αιχμηρά λόγια για τον Γιώργο Πορφύρη στην κάμερα του MasterChef τη νύχτα της Τετάρτης. «Είναι χειριστικός και ένα παιδί με πολλά κόμπλεξ» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.