MasterChef: Ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρησή του

MasterChef

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef;

Ανατρεπτικά ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για το MasterChef καθώς πραγματοποιήθηκε η δοκιμασία του Silver Award.

Συγκεκριμένα από τη χθεσινή πρώτη φάση της δοκιμασίας, που ήταν το Mystery Box, νικητής αναδείχθηκε ο Νικήτας Μπατσικούρας. Ο νεαρός παίκτης είχε στα χέρια του ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την πορεία της δοκιμασίας, που ήταν το Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef  2022 ένα αγαπημένο και, όπως θα έλεγαν οι ίδιοι, «άχαστο» δίδυμο. Ο νικητής Σταύρος Βαρθαλίτης και ο φιναλίστ Σταυρής Γεωργίου από το MasterChef 2020, δοκίμασαν κι έκριναν τα πιάτα μαζί με τους κριτές. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν τρία ολοκληρωμένα πιάτα, με το χρόνο να είναι ο κυριότερός τους εχθρός. Το καλύτερο πιάτο της δοκιμασίας ήταν του Γιάννου Σδούγκα, ο οποίος κέρδισε τις 10.000 ευρώ. Οι δύο χειρότερες προσπάθειες ήταν του Μάριου Λιόλιου και του Σταύρου Λορέντζου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να καταπολεμήσουν το άγχος τους και βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

Τελικά η χειρότερη προσπάθεια ήταν αυτή του Σταύρου, ο οποίος είχε προβλήματα και στα τρία του πιάτα. Τόσο η Φανή Ζιώγα όσο κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα ξέσπασαν σε δάκρυα που έχασαν από το παιχνίδι τον καλό τους φίλο.