MasterChef: «Κατέρρευσε» ο Γιώργος Πορφύρης – «Δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες»

MasterChef

Το αποψινό Mystery Box επιφύλασσε στους 11 επίδοξους chefs πολλές συγκινήσεις και αναμνήσεις.

Το ζητούμενο της σημερινής δοκιμασίας του MasterChef ήταν να ανατρέξουν στην παιδική τους ηλικία και να θυμηθούν το αγαπημένο φαγητό που τους έφτιαχνε η μητέρα τους. Αυτό το φαγητό θα είναι και ο πρωταγωνιστής του μυστηριώδους κουτιού.

Δάκρυα στα μάτια των υποψηφίων MasterChefs κύλησαν μόλις σήκωσαν τα κουτιά και αντίκρισαν το περιεχόμενό τους. Ειδικότερα τη στιγμή που οι κριτές τους ζήτησαν να διαβάσουν φωναχτά το γράμμα που τους είχαν αφήσει οι μανούλες τους. Ενώ έμειναν άναυδοι, όταν άνοιξε ξαφνικά η πόρτα και τις είδαν μπροστά τους.

Ακολούθησαν πολύ δυνατές στιγμές στο πλατό με τους μάγειρες να συνταντούν μετά από πολύ καιρό τις μαμάδες τους και να τρέχουν να τις αγκαλιάσουν. Ξεχωριστή ήταν η αναφορά που έκανε ο Γιώργος Πορφύρης στη μητέρα του, την οποία αποκάλεσε μαχήτρια, λέγοντας ότι έχει καταφέρει τα πάντα μόνη της με την ιστορία του να αγγίζει τον Σωτήρη Κοντιζά. Στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς περιγράφοντας τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του.

«Έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Να πρέπει να κάνεις δουλειές που δε σου αρέσουν και δυο δουλειές μόνο και μόνο, για να βρούμε τον δρόμο μας», δήλωσε στις κάμερες ο Γιώργος Πορφύρης.

Δύσκολα παιδικά χρόνια έζησε και ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος αποκάλυψε on camera ότι η μαμά του έκλαιγε, επειδή εκείνος δεν έβρισκε φαγητό στο ψυγείο.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δύο πολύ σημαντικούς λόγους για να τα δώσουν όλα σε αυτήν την αναμέτρηση. Ο πρώτος είναι για να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για την κορυφαία δεκάδα του MasterChef 2023 και ο δεύτερος επειδή θα καθοδηγούνται και θα παίρνουν πολύτιμες συμβουλές από τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.