MasterChef: «Ηθικά νιώθω σκουπίδι, δεν μπορώ να νιώθω κάτι περισσότερο ή λιγότερο»

MasterChef

"Βγαίνω και λέω ότι είναι πολύ άδικο για εμένα να με ψηφίζουν και.... ξαφνικά κάνω το ίδιο πράγμα" εξομολογήθηκε η παίκτρια του MasterChef.

Για μια ακόμα φορά στο φετινό MasterChef κλήθηκαν οι παίκτες της γκρι μπριγάδας να προχωρήσουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στο STAR. Η απουσία της Τάνιας για ιατρικούς λόγους, ωστόσο, προκάλεσε ντόμινο ανατροπών στην εξέλιξη.

Έτσι, η Βιβή αναγκάστηκε να κάνει κάτι που στο παρελθόν η ίδια είχε κατηγορήσει στο ριάλιτι μαγειρικής. «Η αλήθεια είναι ότι διχάστηκα πάρα πολύ και, μέχρι να κερδίσει ο Γιάννης την ασυλία, ήμουν σίγουρη ότι η ψήφος μου θα πάει εκεί. Όχι για προσωπικό επίπεδο όσο για κάποιες προσπάθειες, γιατί θεωρώ ότι έχεις πάρα πολλά να δώσεις. Δυστυχώς θα ψηφίσω τον Νικόλα που δεν θέλω καθόλου και με στενοχωρεί» τόνισε αρχικά η έντονη παίκτρια του MasterChef.

«Θα ψήφιζα την Τάνια για να την διευκολύνω σε κάποια πράγματα αλλά δεν βρίσκεται εδώ πέρα. Να την διευκολύνω σε πιο προσωπικά ζητήματα, θα το συζήταγα μαζί της πριν μπούμε στη δοκιμασία αυτή και αν συμφωνούσε θα προχωρούσα εκεί. δεν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορώ να ψηφίσω. Δεν μπορώ να ψηφίσω κανένα από αυτά τα παιδιά».

«Ηθικά νιώθω σκουπίδι! Όταν βγαίνω και λέω ότι είναι πολύ άδικο για εμένα να με ψηφίζουν και ξαφνικά κάνω το ίδιο πράγμα, δεν μπορώ να νιώθω κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτό» εξομολογήθηκε η Βιβή, στην κάμερα του MasterChef, αμέσως μετά την ψήφο της.