MasterChef: «Ισχύει ότι το ζευγαράκι ερωτοτροπούσε στο πλυντήριο, τους ακούσαμε»

MasterChef

Πρώην παίκτρια του MasterChef δηλώνει.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία μίλησε γα το MasterChef, σχολίασε πρώην συμπαίκτες της, ενώ παραδέχθηκε και η ίδια πως ο Διονύσης Πρώιος είχε πει την αλήθεια για το ζευγαράκι που ερωτοτροπούσε πάνω στο πλυντήριο του σπιτιού.

«Μου λείπει το MasterChef, ανυπομονώ να ξεκινήσει το επόμενο. Το λέω και πονάει η ψυχή μου, όταν μπήκα στο σπίτι ήταν ένα τεράστιο σοκ. Θα ξαναπήγαινα μόνο αν ήμουν με τα ίδια άτομα. Με τον Σταυρή τσακωνόμασταν όλη την ώρα. Ήμασταν τόσο διαφορετικοί, αλλά κάναμε καλή παρέα όταν δεν τσακωνόμασταν. Έχω κρατήσει επαφή με τα περισσότερα παιδιά, αλλά κάνω παρέα μόνο με τη Φωτεινή. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη είναι ωραίο ζευγάρι, αλλά δεν τους έχω παρακολουθήσει στην εκπομπή.

Για την Κατερίνα Λένη δεν μπορώ να πω αν το κατέχει, δεν είχα πολλές φορές από τα χέρια της. Είχε μαγειρέψει πολλές φορές, αλλά ήταν μακριά από τα δικά μου γούστα. Πιστεύω πως ένας άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες εμπειρίες για να μαγειρέψει στην τηλεόραση. Δεν είχαμε έρθει ποτέ σε ρήξη με την Κατερίνα στο σπίτι, αλλά ήταν ένας χαρακτήρας που με έκανε να νευριάζω», είπε η Μαριάννα Πουλμέντη.

Για το σκηνικό με το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του MasterChef που ερωτοτροπούσε πάνω στο πλυντήριο, η Μαριάννα Πουλμέντη απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι το ακούσαμε και περάσαμε απ’ έξω… τυχαία. Μεταδόθηκε στο σπίτι, όλοι ξέραμε ότι το ξέρουμε και κάποιοι έκαναν και κάποιοι ότι δεν το ξέραμε. Συνέβη αυτό στο πλυντήριο, εντάξει, αναμενόμενο ήταν».