MasterChef: Η Σπυριδούλα απαντά πρώτη φορά για την ειρωνική ατάκα στην Ασημίνα!

MasterChef

«Είναι πολύ λογικό να προσβληθείς, απλά δεν ξέρεις…».

Στην Ισπανία ταξίδεψε μαζί με τους παίκτες του MasterChef ο Γιώργος Κρικοριάν και η Φωλιά των Κου Κου. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι παρεξηγημένη κι έχει αδικηθεί επειδή λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

«Είμαι πολύ γλυκός άνθρωπος. Είμαι παρεξηγημένη επειδή λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι η ψυχή της παρέας, αλλά δεν φαίνεται αυτό γιατί εσείς βλέπετε λίγα πράγματα, έπρεπε να έχουμε και κάμερες στο σπίτι. Με έχουν αδικήσει, δεν είμαι κακός χαρακτήρας. Είμαι γκρινιάρα, είμαι πολυλογού και εγωίστρια για το δικό μου το καλό, όχι για να κάνω κακό σε σένα», είπε αρχικά η Σπυριδούλα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κρικοριάν τη ρώτησε για την ειρωνική ατάκα που είχε πει στον Μανώλη για την Ασημίνα και η Σπυριδούλα απάντησε: «Είναι πολύ λογικό να προσβληθείς, απλά δεν ξέρεις τι πλάκα έχει προηγηθεί πριν με τον εγκέφαλο και με την Ασημίνα μαζί. Είναι πολλά πράγματα που εσείς τα βλέπετε μικρά και δεν ξέρετε ότι εμείς κάνουμε πλάκα με όλα αυτά στο σπίτι. Και η Ασημίνα που θα το ακούσει ξέρει ποια είμαι, μπορεί κι εκείνη να έρθει να στο πει αυτό».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!