MasterChef: Η μπηχτή του Αλέξανδρου Τσιούκαρη στο γράμμα που άφησε και η αποκάλυψη της Άλκηστης για το τι συνέβη μεταξύ τους!

MasterChef

Το γράμμα που άφησε πίσω του ο Αλέξανδρος προβλημάτισε την ομάδα...

Η Σπυριδούλα διάβασε σε όλους τους διαγωνιζόμενους του MasterChef το γράμμα που άφησε ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης κατά την αποχώρηση του. Εκεί ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως ο Παντελής κατάφερε με την ομαδική δοκιμασία και την ευκαιρία που του δόθηκε να αποδείξει την αξία του και θέλησε να συμβουλέψει όσους έμειναν στο σπίτι: «Μια συμβουλή που ήθελα να δώσω σε κάποιους από εσάς είναι να επικεντρωθείτε στο μαγειρικό κομμάτι του παιχνιδιού. Μην παίζετε βρώμικα! Δεν κάνει! Μας βλέπει και κόσμος. Μαγειρέψτε σαν να είναι η τελευταία φορά. Υπενθύμιση: Είμαστε σε τηλεοπτικό show, τίποτα δεν κρύβεται. Για όσους το πιστεύετε, αναθεωρήστε!»

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef ξεκίνησαν να αναρωτιούνται τι εννοούσε ο Αλέξανδρος με αυτά του τα λόγια και η Σπυριδούλα επισήμανε πως αυτό που ένιωθε ο Αλέξανδρος ήταν πως δεν θα χαίρονταν πολλοί αν επέστρεφε στο σπίτι. Με αφορμή τα όσα έγραψε στο γράμμα του ο Αλέξανδρος, η Άλκηστις αποκάλυψε πως από την καλή παρέα που έκαναν στην αρχή υπήρξαν διάφορα πράγματα που αντέστρεψαν τα θετικά συναισθήματα… «Το ποιος έπαιζε βρώμικα, φάνηκε, γιατί δεν είναι εδώ. Όσοι παίζουν βρώμικά σιγά σιγά παίρνουν το δρόμο που τους αξίζει. Με τον Άλεξ είχαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ μας, αλλά όταν σπάσει το γυαλί με κάποια πράγματα που δεν θέλεις να σου τα λένε και σου τα λένε, όπως είναι η προφορά, όπως είναι κάποιες λέξεις που δεν γνωρίζω να τις αρθρώσω και ξεκινά ο Άλεξ και με κοροϊδεύει σε όλους τους υπόλοιπους και κάνουν ενός τύπου χαβαλέ, από εκεί και πέρα ξεκινά και σπάει το γυαλί και θρυμμάτισε με την αποχώρηση του Γιώργου», ανέφερε συγκεκριμένα η παίκτρια του MasterChef, εξάλλου η ίδια τον κατηγόρησε και πως ήταν και υπεύθυνος για την αποχώρηση του Γιώργου, δίνοντας του λάθος συμβουλές.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!