Ποιος άφησε τον μαγειρικό διαγωνισμό και έμεινε εκτός τελικής 7άδας;
Μία ακόμη Δοκιμασία Αποχώρησης παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (26/5). Μάριος, Χριστίνα και Νίκος ήταν οι τρεις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα, οι οποίοι κλήθηκαν να τα δώσουν όλα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό και μία θέση στην τελική 7άδα του παιχνιδιού.
Όταν ήρθε η… ώρα της κρίσης, τα νέα δεν ήταν καλά για τον Μάριο. Ο παίκτης πήρε 6/10 και 5/10 στο αλμυρό του πιάτο από τους κριτές και τους καλεσμένους σεφ, ενώ για το γλυκό του πήρε μόλις 3/10 και 2/10. Έτσι, αυτή ήταν η τελευταία φορά που μαγείρεψε στο MasterChef.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δυστυχώς, η αστοχία ήταν εμφανέστατη στο πιάτο σου. Δεν καταφέραμε να δοκιμάσουμε κανονικά το πιάτο. Είχε φύγει όλη η μους. Δεν έχει τη γεύση που δείξαμε και δεν είχε αρώματα και οξύτητες. Το ψάρι δεν είχε μαριναριστεί. Πολύ φλατ σε γεύση. Είναι ένα πιάτο το οποίο δεν είναι ολοκληρωμένο δυστυχώς» είπαν οι κριτές στον Κύπριο παίκτη.
«Τα λάθη πληρώνονται. Ούτε κι εγώ το πίστευα ότι θα έφτανα μέχρι την 8η θέση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, κυνηγήστε τα όνειρά σας. Αυτό είναι το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω. Από τη μια στεναχωριέμαι που θα αφήσω τον Βασίλη και τη Χριστιάννα μόνους αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα συναντήσω ξανά τους δικούς μου», δήλωσε ο Μάριος αποχωρώντας από το MasterChef.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ