MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολλάι καταγγέλλει… δόση ψέματος

Μαρίνα Ντεμολλάι

"Κρύβει μια δόση ψέματος" υπογραμμίζει η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Μια προσπάθεια να εισβάλλει στο MasterChef έκανε η Μαρίνα Ντεμολλάι, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης, δίχως όμως να τα καταφέρει καθώς ηττήθηκε στη δοκιμασία από την Μαρία Λαζαρίδου. Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, η μελαχρινή μαγείρισσα μίλησε στο Breakfast@Star τόσο για την… παλιά της γνώριμη από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής όσο και για δηλώσεις παικτών από τον εξώστη.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του MasterChef σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι περίμεναν να μπω στον διαγωνισμό και είπα να κάνω την ανατροπή. Η Μαρία ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να δω απέναντί μου. Λόγω του επιπέδου πίστευα ότι, αν μπει, δε θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Περίμενα κάποιον καινούργιο παίκτη και μου έκανε εντύπωση που είδα τη Λαζαρίδου κάτω».

«Κρύβει μια δόση ψέματος (σ.σ. η δήλωση της Μαρίας Ματσούκαρου που προβλήθηκε στην εκπομπή), γιατί είναι δύσκολο να μη θυμάσαι τον τρίτο του MasterChef. Δεν ξέρω αν θέλει να με υποτιμήσει ή αν θέλει να δημιουργήσει μια ιστορία γύρω από το όνομά μου για να φανεί, γιατί μαγειρικά είναι πολύ μικρή. Θα πρέπει να μάθει να φέρεται σωστά, γιατί κάποια στιγμή θα βγει έξω κι αυτά θα έχουν αντίκτυπο».

«Η Μαρία Μπέη δεν είναι τόσο κακιά όσο την παρουσιάζουν. Όλο αυτό έχει να κάνει με τον φόβο που έχουν οι καινούργιοι παίκτες για τους παλιούς. Τους φοβίζει ότι είναι έμπειροι» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρίνα Ντεμολλάι στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.