Όταν Διονύσης και Ιωάννης έβγαλαν, ξανά, το «φτυάρι» στο MasterChef!
Με την πιο αιχμηρή τους διάθεση φαίνεται πως ξύπνησαν, στο MasterChef της Μ. Τρίτης, ο Διονύσης και ο Ιωάννης. Έτσι, απήλαυσαν το ξεκίνημα της ημέρας τους με καφεδάκι, πριν τη νέα μαγειρική δοκιμασία, βγάζοντας το “φτυάρι” για τους συμπαίκτες τους.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Ιωάννης Αυλωνίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “ο χειρότερος χαρακτήρας για μένα που έχω δει στο φετινό MasterChef είναι ξεκάθαρα της Μαρίνας. Είναι μια καλή μαγείρισσα αλλά η στρατηγική της είναι πολύ άσχημη. Είναι πολύ κακή. Όταν προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους, ενώ όλοι ξέρουν τι έχεις κάνει, βγαίνεις εσύ ο κακός και σε κοροϊδεύει μετά όλος ο κόσμος”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Όσο δεν ακούω το όνομα μου στα “στοιχήματα” τόσο περισσότερο χαίρομαι γιατί πραγματικά θα βγάλω ψεύτες πάρα πολύ κόσμο” πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Διονύσης Σαρακίνης στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.
Επίσης, ο Ιωάννης Αυλωνίτης πρόσθεσε με νόημα για την “αδυναμία” του, Μαρίνα Ντεμολλάι πως “όλα θα φανούν μετά… στο πυροτέχνημα”!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ