MasterChef: Η Μαρίνα ανακατεύει την τράπουλα και οι μάσκες πέφτουν

MasterChef

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Ακριτίδη από το MasterChef και με νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας τη Μαρίνα Ντεμολλάι, μαγείρισσα της κόκκινης ομάδας, τα πράγματα μπορούν να πάρουν αναπάντεχη εξέλιξη, αφού η κάτοχος της Κάρτας Ασυλίας, υπόσχεται να κάνει τις καταστάσεις πιο ευχάριστες για την ομάδα των κόκκινων. Κάποιοι αναρωτιούνται αν σκοπός της Μαρίνας είναι πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα της ή να ευχαριστήσει τον εαυτό της.

MasterChef

Με περισσότερα από ένα πλεονεκτήματα στη διάθεσή της, η Μαρίνα καλείται να “ανακατέψει την τράπουλα”, όπως εκείνη πιστεύει καλύτερα. Με τις πιο στρατηγικές αλλαγές καταφέρνει να αναγκάσει κάποιους, όχι μόνο από την μπλε αλλά και από τη δική της ομάδα, να ρίξουν τις μάσκες τους!

Οι 9 μονομαχίες, στις οποίες καλούνται να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι MasterChef, σε αυτή την τρίτη ομαδική δοκιμασία, φέρνουν στην επιφάνεια πραγματικά συναισθήματα, που ίσως και να είχαν μείνει εσκεμμένα «στην άκρη» από κάποια μέλη των δύο ομάδων.

Στο τέλος της ημέρας, μια από τις δυο ομάδες νιώθει σίγουρη για τη νίκη της, αλλά αυτό είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί μόνο με το τέλος του αυριανού συμβουλίου.