MasterChef: Η Μαρία Μπέη πήρε θέση στο σπίτι κι είναι έτοιμη να φέρει τον πανικό

MasterChef

MasterChef: Η Μαρία Μπέη κέρδισε στην μονομαχία και μπήκε ξανά στον διαγωνισμό. μαγειρικής.

Απαιτητικό αποδείχθηκε το χθεσινό Mystery Box στο MasterChef, αφού ο περιορισμένος χρόνος δυσκόλεψε τους παίκτες κι είχαν αρκετές αστοχίες στα πιάτα τους.

Η Μαρία Ματσούκαρου, ο Παύλος Λούλης, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, η Σέβα Λογοθέτη και ο Θεόδωρος Γαλάνης, φόρεσαν τις μαύρες ποδιές τους κι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μαύρο κουτί. Στην Δοκιμασία Αποχώρησης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο και να το παρουσιάσουν ολοκληρωμένο ενώπιον των τριών κριτών: Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να επιδείξουν ψυχραιμία, στοχοπροσήλωση κι ακρίβεια, ούτως ώστε να ανταποκριθούν στο ζητούμενο. Ωστόσο, η κακή ψυχολογία της προηγούμενη δοκιμασίας, συνεχίστηκε κι απόψε για ένα παίκτη, που δεν απέδωσε τα μέγιστα. Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο οποίος χρειάστηκε να αντιμετωπίσει έναν «εισβολέα» από τους προηγούμενους κύκλους του MasterChef για να διεκδικήσει ξανά την παραμονή του στον διαγωνισμό. Η παίκτρια, που επέστρεψε με φόρα για να μπει στο σπίτι ξανά, ήταν η Μαρία Μπέη.

Τα πιάτα τους ήταν σχεδόν ισάξια, αλλά μικρές λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Η θέση ήταν μία κι αυτήν την πήρε η Μαρία Μπέη, η οποία αναμένεται να φέρει αναταραχές στο σπίτι του MasterChef. «Ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι χωρίς τον Δημήτρη για να κλείσω τα στόματα σε κάποιους που έλεγαν ότι είναι εδώ λόγω του Δημήτρη. Ο Δήμητρης δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να είναι γιατί είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Και τελικά την πήρα. Πάμε σπίτι να τα κάνουμε όλα πουτ…α» είπε μεταξύ άλλων για την είσοδό της στο MasterChef. Πώς θα είναι η συμβίωσή της με τους υπόλοιπους παίκτες, μετά την όχι και τόσο θερμή υποδοχή που της επιφύλασσαν;