MasterChef: «Η Μαρία Μπέη έχει φαντάσματα ότι όλοι τη σιχαινόμαστε, ασχέτως αν συμβαίνει»

MasterChef

"Είναι πολύ αυθάδης, δεν μου αρέσει καθόλου ο χαρακτήρας της και έχει ένα κακό θράσος" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μότο Μότο για την παίκτρια του MasterChef.

Στα δύο χωρίστηκαν και πάλι οι παίκτες του MasterChef με αφορμή τη νέα ομαδική δοκιμασία που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Οι κόκκινοι θα έπρεπε να ανταγωνιστούν ξανά τους μπλε προκειμένου να παρουσιάσουν τα καλύτερα πιάτα στους τρεις κριτές.

Η Μαρία Μπέη είχε την ευκαιρία να επιλέξει τόσο το χρώμα της δικής της ομάδας όσο και τον αντίπαλο αρχηγό. Και αυτός ήταν ο Νίκος Κοντός για τον οποίο η όμορφη μελαχρινή σεφ τόνισε, με νόημα, πως «ήταν στην ομάδα που ήμουν και γω οπότε ξέρω πως δουλεύει. Στο τεστ δημιουργικότητας ήταν από τα καλύτερα πιάτα οπότε λογικά θα είναι και καλός μάγειρας. Έχει και έναν αέρα ότι «είμαι καλός» οπότε θέλω να το αποδείξει αυτό σαν αρχηγός και επίσης λέει πολλά από πίσω μου οπότε του δίνω την ευκαιρία, βάζοντας τον αρχηγό, τουλάχιστον να είναι δικαιολογημένα αυτά που λέει. Οι πιο πολλοί περίμεναν να βάλω την Στέλλα ή τον Ηλία, αλλά δεν μου αρέσει να είμαι προβλέψιμη».

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους πήρα και γω μια αρχηγία. Κακώς που δεν με φοβήθηκε και με έβαλε αρχηγό και επίσης μάλλον την έχουν στρατολογήσει οι φίλοι της εδώ μέσα. Μάλλον θέλουν να με διώξουν αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουν ότι και να κάνουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μότο Μότο στην κάμερα του MasterChef. «Αν νομίζει ότι λέω πράγματα πίσω από την πλάτη της είναι πολύ γελασμένη! Δεν πρόκειται να κάτσω ποτέ να ασχοληθώ με τέτοιους μικροανθρώπους. Είναι πολύ αυθάδης για μένα, δεν μου αρέσει καθόλου ο χαρακτήρας της και έχει ένα κακό θράσος».

«Η Μαρία έχει δημιουργήσει φαντάσματα γύρω της, ότι την σιχαινόμαστε όλοι, ασχέτως αν συμβαίνει γιατί το έχει προκαλέσει η ίδια. Παρόλα αυτά, όμως, θεωρώ ότι έχουμε δείξει τα συναισθήματα μας και ο Μότο δεν το έχει κάνει από πίσω της. Ίσα ίσα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Κάτσε για την επιλογή της αρχηγού της κόκκινης ομάδας στο MasterChef της Παρασκευής.