MasterChef: Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης στις πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό

MasterChef

Τι δήλωσαν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης μετά το τέλος του MasterChef 5;

Έχουμε πλέον την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, με τον τελικό του MasterChef 5 να περνά στην τηλεοπτική ιστορία. Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν.

«Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα δεν το πίστευα, έμεινα λίγο παγωτό, σαν να έσβησαν όλα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Έπεσα κάτω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω, να χοροπηδήξω, να τρελαθώ…

Την ώρα που έβγαιναν οι φάκελοι σκεφτόμουν ότι θα ξεφτιλιστώ σε όλη την Ελλάδα γιατί ντρεπόμουν πολύ για το αποτέλεσμα που είχα βγάλει. Ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Ο Διονύσης μού έσπαγε τα νεύρα, αλλά εκτιμώ πάρα πολύ την προσπάθειά του και ότι έφτασε εδώ με το σπαθί του. Εδώ που φτάσαμε, ό,τι άσχημο έχουμε περάσει πρέπει να τα σβήσουμε και απλά να απολαύσουμε τη στιγμή», δήλωσε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

«Όποιος και να κέρδιζε ήταν χαρά. Και οι δύο είμαστε νικητές. Το άξιζε από την αρχή. Ξέραμε από το πρώτο επεισόδιο ότι θα είναι η νικήτρια. Καλή επιτυχία, αγάπη μέσα από την καρδιά μου.

Ήμουν αληθινός. Κακός; Καυστικός; Ήμουν εκεί όμως, δεν άλλαξα ποτέ, δεν αλλάζω ποτέ, δεν θα αλλάξω ποτέ.

Κέρδισε ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαρακίνης.

Ο τελικός του MasterChef 5 άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 55,6% σε τηλεθέαση, μετά από μια πολύμηνη διαδρομή υψηλών τηλεθεάσεων.