MasterChef: Η κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής γεμίζει και πάλι

MasterChef 

MasterChef, απόψε στις 21.00 στο STAR.

Μετά από ένα πανέμορφο και μοναδικό ταξίδι στην Τοσκάνη της Ιταλίας, γεμάτο γευστικές εμπειρίες και απαιτητικές δοκιμασίες, οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος, επιστρέφουν στην αγαπημένη κουζίνα του MasterChef 2022 για τη συνέχεια των φετινών τελικών.

Σε αυτή τη διαγωνιστική δοκιμασία, όμως, δεν θα είναι μόνοι! Τέσσερις από τους συνοδοιπόρους τους στο πεντανόστιμο, μαγειρικό ταξίδι του MasterChef 2022, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Γιάννος Σδούγκας, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Χριστόφορος Κατσιάνας, επιστρέφουν για να τους βοηθήσουν και να είναι οι sous-chefs τους για τη μέρα.

Η ομάδα είναι άκρως σημαντική ώστε να έχεις ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην κουζίνα και αυτό το γνωρίζουν πια καλά οι διαγωνιζόμενοι, μετά από τόσες και τόσο διαφορετικές ομαδικές δοκιμασίες.  Όταν, όμως, διακυβεύεται η κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022, τι θα υπερισχύσει, τελικά; Στρατηγική ή συναίσθημα;

Ο χρόνος είναι η μεγαλύτερη δυσκολία, που καλούνται να αντιμετωπίσουν, σε αυτή τη δοκιμασία, οι δύο φιναλίστ, αφού κάθε ομάδα πρέπει να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων, με συγκεκριμένα βασικά υλικά, τα οποία θα σερβίρουν  άμεσα στους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπολο, στο τέλος του χρόνου κάθε σταδίου.

Η κουζίνα του MasterChef 2022 γεμίζει και πάλι με φωνές, γέλια, αγωνία αλλά και νοσταλγία, για τις στιγμές που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Στόχος όλων να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ να φτάσουν στη νίκη αλλά και να ευχαριστηθούν αυτή την τελευταία ομαδική δοκιμασία. Για τους βοηθούς, ωστόσο, υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο, αφού οι sous-chefs της νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν 5.000 ευρώ ο καθένας!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και ποιος ή ποια θα έχει βαθμολογικό προβάδισμα στο τέλος αυτής της δοκιμασίας;