MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή για Μαρίνα Ντεμολλάι και Μαρία Λαζαρίδου

MasterChef

Ποια αποχώρησε και ποια επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef;

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι… τηλεθεατές του MasterChef το βράδυ της Πέμπης παρακολουθώντας το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Όπως και στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, η Μαρίνα Ντεμολλάι θέλησε να διεκδικήσει μια θέση στον διαγωνισμό και βρήκε απέναντι την Μαρία Λαζαρίδου.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη του MasterChef παρουσίασε το χειρότερο πιάτο αντιγραφής στους τρεις κριτές με αποτέλεσμα να είναι εκείνη που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον «εισβολέα» για μια τελευταία ευκαιρία. Και η πόρτα της κουζίνας άνοιξε και εισήλθε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

«Deja vu! Επιστροφές, MasterChef 5, πάρτε ξανά τα ίδια, αντίπαλος με την Μαρία που την είχα καρφώσει με το μαχαίρι» πρόδωσε, μεταξύ άλλων, η 31χρονη μαγείρισσα εν όψει της αναμέτρησης για μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Οι δυο γυναίκες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά, όπως πάντα, τον τελευταίο λόγο είχαν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η απόφαση πάρθηκε και στο σπίτι του MasterChef είχε την ευκαιρία να επιστρέψει η… Μαρία Λαζαρίδου! Έτσι, η επιστροφή της Μαρινας Ντεμολλάι έμελλε να είναι πολύ σύντομη σε αυτόν τον κύκλο και να συμπεριληφθεί αποκλειστικά στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του STAR.

«Και κλείνει αυτός ο κύκλος, δεν ήταν το τυχερό μου και για να μην έγινε κάποιος λόγος θα υπάρχει θα πω εγώ» τόνισε, με χαμόγελο, η μελαχρινή σεφ.