MasterChef: Η ανακοίνωση των κριτών και το μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες

MasterChef

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Νέα εβδομάδα για το MasterChef 5, με τους 14 μάγειρες του διαγωνισμού να μπαίνουν στην κουζίνα να δοκιμαστούν, για ακόμα μια φορά, σε μαγειρική έμπνευση, αντίληψη και ταχύτητα. Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, οι φιλόδοξοι μάγειρες καλούνται να μαγειρέψουν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ενισχύοντας την προσπάθεια για πράσινη βιωσιμότητα, εκείνος ή εκείνη, που θα ετοιμάσει για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωάννιδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, θα κερδίσει το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.  Το μεγάλο κίνητρο έρχεται με την ανακοίνωση των κριτών για τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που θα διασφαλίσει ο νικητής, γεγονός που είχε να κεντρίσει την προσοχή των παικτών τόσο πολύ από το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας, του φετινού διαγωνισμού.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, της έκτης κατά σειρά εβδομάδας του MasterChef 5, ακολουθεί τη βιώσιμη μαγειρική της προηγούμενης δοκιμασίας και φανερώνει, ξεκάθαρα πλέον, τις παρέες του σπιτιού και αυτούς, που επιλέγει να δυσκολέψει ο νικητής ή η νικήτρια του Mystery Box.

Τον τελευταίο λόγο έχουν πάντα οι κριτές και εκείνοι θα κρίνουν ποιος θα κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και ποιες είναι οι χειρότερες προσπάθειες.