Masterchef: Η αλλαγή που ξάφνιασε τους παίκτες και το προσωπικό στοίχημα των κριτών!

MasterChef

Οι διαγωνιζόμενοι μάγειρες δεν έκρυψαν την έκπληξη τους, αλλά και τον ενθουσιασμό τους όταν οι κριτές τους ανακοίνωσαν την κομβική αλλαγή του φετινού MasterChef.

Τα bootcamps ξεκίνησαν στο MasterChef και οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από τις οντισιόν ρίχθηκαν στη μάχη για τους 21 καλύτερους μάγειρες και μαγείρισσες που θα ξεκινήσουν στον διαγωνισμό. Οι κριτές όμως είχαν μια αλλαγή να τους αποκαλύψουν για το παιχνίδι. Εκτός από το ότι δεν πέρασαν κάποια δοκιμασία κοπής, αλλά ετοίμασαν πιάτα με υλικά που τους δόθηκαν, οι κριτές αποκάλυψαν στους παίκτες πως έχουν ένα προσωπικό στοίχημα μεταξύ τους, να μαντέψουν και να έχουν στην ομάδα τους τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Αυτή τη φορά το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, αφού κάθε κριτής αναζητά να συμπληρώσει 7 άτομα στην ομάδα του, ανάμεσα στα οποία θεωρούν ότι βρίσκεται ο νικητής.

«Στη φετινή μάχη που έχετε να δώσετε στην κουζίνα του MasterChef η μεγάλη αλλαγή είναι η εξής, έχουμε και εμείς άμεση εμπλοκή. Φέτος έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας 7 ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας. Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μεντορές σας. Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου. Στην ουσία πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting (αναζήτηση) και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι «κόβει» καλύτερα, δηλαδή ποιος θα διακρίνει τον επόμενο MasterChef», είπαν οι κριτές τους διαγωνιζόμενους μάγειρες που ξεκίνησαν να σκέφτονται σε ποια ομάδα θα ήθελαν να είναι, καθώς σε περίπτωση που λάμβαναν ποδιά από περισσότερους από έναν κριτές, θα καλούνταν να διαλέξουν οι ίδιοι την ομάδα τους.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Masterchef!