MasterChef: «H Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών εγώ έσκυβα το κεφάλι και δούλευα»

MasterChef

"Να 'ταν η ζήλεια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τράκας στο MasterChef.

«Πληρωμένη» απάντηση επιφύλασσε ο Νίκος Τράκας να δώσει στο MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απόφαση της γοητευτικής διαγωνιζόμενης να τον θέσει με μιας αρχηγό της κόκκινης ομάδας απέναντι της.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο παίκτης του MasterChef ξεσπάθωσε για την αρχηγό της μπλε ομάδας. «Να ‘ταν η ζήλεια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα! Αυτήν είναι η αιτιολόγηση. Δεν ξέρω, νομίζω ότι κάποιοι πιστεύουν πως έχω φτάσει εδώ κατά τύχη. Νομίζουν ότι δεν μαγειρεύω για τα δικά τους δεδομένα και νομίζω πως, ειδικά μετά το Silver, πολλά κεφάλια σκέφτονται ότι με κουβάλησαν για να πάρω το Silver».

«Η φίλη μου, η Μπέη, 23 χρονών executive chef… 23 χρονών έσκυβα το κεφάλι και δούλευα! Τι να κάνεις, δεύτερη φορά που το έχασε. Πονάει» υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, ο Νίκος Τράκας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος σχολίασε στην κάμερα του MasterChef πως «η αλήθεια είναι ΄τοι πριν τον βάλει αρχηγό, του έκανε μια συζήτηση παράξενη και ήμουν μπροστά. Είδα εκεί τον Τράκα πως άρχιζε να κοκκινίζει και του είπε ότι «στην τελευταία ομαδική σε κουβαλήσαμε και σε στείλαμε στο Silver». Πω πω, είχε τρελαθεί αυτός. Τρελάθηκε. Από ότι φαίνεται πάντως έχει ανοίξει μια κόντρα γιατί από ότι είδα και ο Τράκας είχε ψιλοσαλτάρει. Ήταν έτοιμος να μπει στις Θερμοπύλες και δεν χαρίζει