MasterChef: Η Γωγώ στο στόχαστρο των συμπαικτών της! «Κάποια γελοία πράγματα…»

MasterChef

«Είναι ο πιο αδύναμος κρίκος, αργεί πολύ».

Στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef, η Γωγώ Κωστάκη βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών της. Ο Τζώρτζης Παπανικολάου και η Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησαν για αργοπορία της 26χρονης κοπέλας και τόνισαν πως είναι ο αδύναμος κρίκος.

[dfp_ads id=236982]

«Προσωπικά για μένα η πίεση είναι δεδομένη γιατί και έξω το ίδιο πράγμα κάνω. Απλώς δεν θέλω να πέσει η ομάδα μου από κάποια άτομα. Κάποια συγκεκριμένα πράγματα, γελοία για μένα, ξέφυγαν, πιο πολύ για την Γωγώ και τον Σεφερίδη. Έκανα τα φρούτα, τα nuggets και τα μπιφτέκια και η Γωγώ έκανε ακόμα το ίδιο πράγμα, τα χοτ ντογκς. Η Γωγώ έχει μια επαγγελματική εμπειρία, έτσι μας έχει πει τουλάχιστον. Απλώς μέχρι τώρα δεν έχει φανεί, ούτε σε ατομικό επίπεδο, ούτε σε ομαδικό», είπε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, από την πλευρά της, είπε για την Γωγώ: «Θεωρώ πως η Γωγώ, και στη δοκιμασία με μένα αρχηγό και τώρα, είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Αργεί πολύ, για την εμπειρία της. Υποτίθεται ότι έχει κάποια χρόνια εμπειρίας σε κουζίνα επαγγελματική, ξενοδοχειακή κλπ. Είναι πιο αργή από μένα που δεν έχω σχεδόν τίποτα».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν οι δύο παίκτες του MasterChef…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!