MasterChef – Για τον Τζον δεν ήταν η μεγαλύτερη συμπάθεια η Μαρία Μπέη

MasterChef

"Νομίζω πως είναι ανθρώπινο. Δεν έχω κάτι κακό μαζί της".

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Τζον Ρεάνο που αποχώρησε από το MasterChef. Ο πρώην διαγωνιζόμενος μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε από τη μητέρα του για το τελευταίο επεισόδιο, στο οποίο λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, αλλά και την «αδυναμία» που είχε στη Μαρία Μπέη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζον ανέφερε με χαμόγελο πως»δεν νομίζω πως έκλαψα καθόλου που έφυγα πριν από την Μαρία. Η αλήθεια, όμως, είναι πως μου λείπει πάρα πολύ… στην ψηφοφορία»!

«Στην ψηφοφορία κάθε φορά προσπαθούσα να ήμουν όσο πιο δίκαιος μπορούσα, γιατί κινδυνεύει η θέση κάποιου άλλου. Δεν παίζουμε εκεί. Δεν είναι πως δεν συμπαθούσα την Μαρία αλλά δεν ήταν και η μεγαλύτερη μου συμπάθεια. Νομίζω πως είναι ανθρώπινο. Δεν έχω κάτι κακό μαζί της. Δεν είχαμε κάτι κοινό. Ούτε μαγειρικά ούτε σαν παρέα» συμπλήρωσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.

«Η μαμά μου με είδε να κλαίω, δεν κατάλαβε τι γινόταν και μου είπε να μην στεναχωριέμαι που με έδιωξαν» πρόδωσε, σε άλλο σημείο, με χιούμορ ο Τζον Ρεάνο.

Σίγουρα δεν μας εκπλήσσει η παραδοχή του Τζον για τη Μαρία Μπέη…