MasterChef: Φορτισμένη η Καραβάτου με την ιστορία του Ζαχίρ Γιαβαρί από το Αφγανιστάν! «Χθες έβλεπε αυτό το επεισόδιο και η Αέλια…»

MasterChef

«Ήταν ένα παράδειγμα καταπληκτικό προς όλους μας.»

Η ιστορία του Ζαχίρι Γιαβαρί από το Αφγανιστάν συγκλόνισε όλους όσοι είδαν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

MasterChef: Ο Αφγανός που συγκλόνισε με την ιστορία του! “Λύγισαν” Ιωαννίδης – Κουτσόπουλος…

«Χθες έβλεπε αυτό το επεισόδιο και η Αέλια, η οποία ήταν ξύπνια και της είπα ότι θέλω να τον ακούσεις γιατί αυτός δεν είναι ένας υποψήφιος MasterChef αυτή τη στιγμή, εγώ ακούγοντας τον, είπα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ποιητής. Και σκεφτόμουν ότι αν του είχε δοθεί η δυνατότητα να μεγαλώσει σε ένα άλλο περιβάλλον, τι θα μπορούσε να έχει γίνει, που θα μπορούσε να έχει φτάσει αυτός ο άνθρωπος ο οποίος σε τόσο νεαρή ηλικία, έφυγε παράνομα από τη χώρα του, αλλά είχε όνειρα μέσα του, παρόλο που τώρα λέει δεν έχει φτερά να πετάξει και ότι αυτά του λείπουν, και ήρθε στη χώρα μας και έμενε στο παγκάκι και δούλευε το πρωί, αλλά το βράδυ πήγαινε στο σχολείο.

Τρομερό! Ήθελε να μάθει! Ήθελε να μορφωθεί! Ήταν ένα παράδειγμα καταπληκτικό προς όλους μας. Χιλιάδες σκέψεις περνούσαν από το κεφάλι μου για όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά, για όλα αυτά που θα μπορούσαν να έχουν γίνει, για όλα αυτά τα πράγματα που δεν έχουν γίνει, για όλα αυτά που καταφέρνει αυτό το παιδί, για όλα αυτά που έχει περάσει σαν ταινία κινηματογραφική. Και τόσο αξιοπρεπής!».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!