MasterChef: «Έσπασε» ο Ηλίας Κιαζόλι για την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή του

MasterChef

"Στην περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν" δήλωσε ο παίκτης του MasterChef.

Στην κουζίνα του MasterChef μπήκε για μια ακόμα φορά ο Ηλίας Κιαζόλι, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσα από το πρόγραμμα του STAR στις οθόνες μας

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος και… επέστρεψε στον φετινό κύκλο θέλησε να δώσει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές και να παραμείνει στο MasterChef. Όταν ολοκλήρωσε την προσπάθεια στην δοκιμασία αποχώρησης, όμως, ο Ηλίας Κιαζόλι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής.

Ειδικότερα, ο παίκτης του MasterChef σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα δεν μαγείρεψα για κανέναν. Μαγείρεψα για τον εαυτό μου, μαγείρεψα για ένα πρόσωπο που το αγαπάω πάρα πολύ αλλά πιο πολύ για τον εαυτό μου. Είναι μια περίεργη ημέρα για μένα διότι, σαν σήμερα, έχει γεννηθεί η αδελφή μου που έχω χάσει. Εντάξει, η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 χρονών και, στην περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν».

Τα βουρκωμένα μάτια, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σύντομης αναφοράς, έδειχναν φανερά την βαθιά συγκίνηση που αισθανόταν ο Ηλίας Κιαζόλι στο MasterChef που είδαμε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο STAR.